Vezeték nélküli okos filmezés a diszkontdepo jóvoltából

Ahogy azt szerintem az elmúlt időszakban sokan tapasztaltuk, elég nehéz megoldani saját szórakoztatásunkat, úgy hogy ne hagyjuk el a házat. Gyakorlatilag, főleg a városban lakóknak, a megengedett helyek a templomok és a munkahely. Se színház, se edzőterem, se mozi, de még az éttermekben se lehet leülni, csak elvitelre lehet rendelni.

Persze sokak számára teljesen megfelel a tévében adott műsorok mennyisége és minősége, vagy a szerencsésebbek rendelkeznek okos tévével, és így hozzáférnek az online programokhoz. Na, de mi van azokkal akik nem? Nos, azok előtt két lehetőség áll. Beszerezhetnek egy HDMI kábelt, amivel össze tudják kötni a laptopjukat a tévével. Nem egy rossz megoldás, de tapasztalatból mondom, hogy eléggé rizikós, ha nincs a laptopnak megfelelő hely a tévé közelében. Mi folyamatosan attól féltünk, hogy felrúgjuk vagy leesik.

Szerintem a legpraktikusabb megoldás egy tévé okosító adaptert, ami angolul ugye Smart TV Stick, amit a diszkontdepo.com oldalon találtam. Ez gyakorlatilag azt tudja, hogy felcsatlakozik a wifi hálózatra, mint akár melyik másik okos eszköz (telefon, óra, stb.) és violá, máris van egy okos tévéd. Így sokkal kényelmesebben hozzáférhetsz bármelyik streaming oldaladhoz, és negyedórás reklámok nélkül élvezheted kedvenc filmjeidet, sorozataidat vagy egyéb más tartalmadat.

Persze az oldal sok más dolgot is rejt, ahogy ezt a kezdőlapon is láthatjuk. A lakberendezéstől elkezdve a játékokon át, a konyhai berendezéseken keresztül a bőrápolásig minden van itt. Férfiak és nők is megtalálhatják a számukra érdekes cikkeket. Engem személy szerint úgy kellett elrángatni az oldal elől, nehogy a fél havi fizetésemet oda költsem el. Mert arról nem is beszélve, hogy nagyon olcsón adják a termékeket (itt gondolok akár melyik másik globál webshop áraira), de még a választékuk is nagy. A műszaki cikkeknél például nem csak ezt az okos tévé átalakítót találtam, amire már régóta fájt a fogam, de bluetooth headsetet is, még szállítással együtt is sokkal olcsóbbért, mintha úgy rendeltem volna Kínából. És ahogy elnézegettem ez így a termékek nagy részére igaz, nem csak erre az egy-kettőre.

Amit nagyon pozitívnak találtam, hogy vannak külön csoportok az ajándékoknak is, illetve a szezonális ajánlatoknak. Ha pedig már mindent a kosárba raktár, nekem az első vásárlásom előtt az egyik termékből még öt százalék kedvezményt is adtak (holott volt olyan termék, amin alapból volt kedvezmény).

Ha esetleg a turpisságot keresed a dologban, annyi csak, hogy összsúlytól függően változhat a szállítási költség, aminél az alap (0-10 kg) ezerötszáz forint körül van. ami amúgy nem sokkal több az általános ezer forintnál. Ha a termék van raktáron 2-3 munkanap alatt kiszállítják, ha nincs akkor, ha jól emlékszem, maximum öt munkanapot vesz igénybe a beszerzés. Az elállási feltételek itt is a megszokottak, tizennégy napon belül lehet megtenni, és tizennégy nap alatt vissza is kell küldeni. Szervizelésre is van lehetőség, bár ezt gondolom többnyire az elektronikus készülékeke esetében van módja az embernek kihasználni.

Az én rendelésemmel szerencsére minden rendben volt, és nem volt szükségem igénybe venni ezeket a szolgáltatásokat, de jó volt tudni, hogy nem dőlt volna össze a világ akkor se, ha lett volna valami problémám.

Mindent egybe véve, én nagyon meg voltam elégedve a diszkontdepo.com-mal, és csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szeret online vásárolni, de akár annak is, aki kicsit ódzkodik tőle. Nem hiszem hogy csalódna bennük