Túrák kereséséhez megtaláltam a tökéletes online felületet

Biztosan Te is voltál már úgy vele, hogy egy film megihletett. Mikor olyasmit láttál, amiről úgy gondoltad, hogy neked is menne, Te is meg tudnád csinálni. Na, én pont így voltam a túrázással. Láttam egy nem kiemelkedően jó filmet, de az, ahogyan a szereplők teljes odaadással túráztak a csodaszép tájon, na az megérintett. Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy vajon eddig én miért nem jártam el kirándulni? Pedig annyit hallani róla, hogy mennyire jó, hát én miért nem próbáltam még ki? Ebből aztán jött az elhatározás, hogy igenis, erőt veszek magamon, és elkezdek kisebb-nagyobb túrákra menni. Főleg itt, Győr környékén, ahol lakom, kifejezetten sok a szép vidék és látnivaló. És pontosan ezért örültem meg kifejezetten a https://www.cultractive.eu/tura/kereso oldalnak, mikor megtaláltam, hiszen ez az oldal kifejezetten erre a területre koncentrál, és az itteni túrákat, kirándulásokat segíti.

A Cultractive már csak abból a szempontból is kiemelkedően hasznos, hogy több különböző kiránduló-típusnak is szól egyszerre. Van itt útiterv kerékpárosoknak, vízi túrához, gyalogtúrához és városnézéshez is. Mindenki megtalálja a neki valót aszerint, hogy mit kedvel a legjobban. Azaz ha én például kajakozni, kenuzni mennék a Dunakanyarba vagy a Mosoni-Dunára, akkor is teljes mértékben megéri a https://www.cultractive.eu/tura/kereso oldalra ellátogatni, hiszen jó eséllyel találni fogok olyat, ami nekem való. Ez persze csak példa, az én szívem a gyaloglásé, de mi tagadás, a cultractive.eu-nak nincs mit szégyellnie, ami a gyalogos túrázók kényeztetését illeti. Vannak itt kifejezetten kulturális töltetű, természettel kapcsolatos, de városi környezetben megtervezett túrautak is. Csak kattintani kell, és minden részletet elolvashatsz a távtól az időig.

Mint említettem, én Győr külvárosában lakom, és a https://www.cultractive.eu/tura/kereso is első sorban erre a területre koncentrál. A segítségével idővel akár egész Győr-Moson-Sopron megyét bebarangolhatom, csak győzzem erővel. Egy-két rövidebb túrát még véghez vittem, amit javasolt, de a nagyobbak még hátra vannak. Majd idővel, ha hozzáedződöm, akkor szóba jöhetnek. Ám a történet itt nem áll meg. Elgondolkodtam azon is, hogy veszek magamnak egy alap felszereltségű, kezdő biciklit, és a kerékpáros túraterveket is elkezdem kipróbálni. A Cultractive túrakeresőjében erre is van külön opció, és itt is megadhatod, hogy mekkora távolságot mennél, illetve mennyi időd van rá. Eszerint fogja szortírozni az útvonalakat.

Bárki bármit mond, nekem nagyon bejött a https://www.cultractive.eu/tura/kereso oldala. Sokoldalú, remekül használható, hasznos és alapos. Kiválóan lehet vele keresgélni a különböző túraútvonalak között, és akár még a saját túratervemet is össze tudom vele állítani. Szóval akár Győr környékén laksz Te is, akár az ország más pontján, mindenképpen érdemes vetned rá egy pillantás, hiszen óriási segítséget nyújthat a kirándulásaid megtervezéséhez, véghezviteléhez. Ártani mindenesetre semmiképpen nem árt. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor irány a https://www.cultractive.eu/tura/kereso oldal, és keresd meg Te is, melyik túrák lennének neked a legjobbak!