Sorozatos póló lánybúcsúra

A nővéremmel imádjuk a sorozatokat. Egyszerre 4 vagy 5 is van, amit nézni szoktunk és egy valóságos munkaként tekintünk rá, amikor esetleg lemaradunk a részekkel és be kell őket pótolni. Szoktunk közös maratonokat is tartani, az évadzáró részeket pedig szigorúan csak együtt nézhetjük meg. Igazi fanatikusak vagyunk, de mi ezt büszkén vállaljuk.

Tavaly nyáron Kati kezét megkérték, így idén elérkezett a lánybúcsúnak is az ideje. Természetesen én voltam a főszervező, hiszen én ismerem őt a legjobban, meg hát mégis csak a testvérem. Ki más vezényelné le az egészet, ha nem? Nagyon jó programokat találtunk ki a lányokkal, emlékezetes ajándékokat és az egész bulit tematikusan a Trónok harcára építettük fel. Szerettünk volna egyen pólókat is csináltatni, ezért elkezdtem kutakodni a neten póló nyomtatás címszóval.

Azonnal rátaláltam az igazira

A lolmarkt.hu oldalra szinte azonnal rátaláltam, és mivel nagyon tetszettek az ajánlatok nem is keresgéltem tovább. Hihetetlenül sok témában készítenek pólókat, ahol már előre megtervezett minták közül lehet válogatni. Találhatunk közöttük ünnepekkel kapcsolatosakat, anyásat, apásat, traktorosat, horgászósat, szülinaposat, párosat, állatosa, sima feliratosat, poénosat, vegánoknak szólót, de természetesen van legénybúcsús, lánybúcsús és filmes kategória is.

Ha van saját elképzelés, abban is segítenek

Elsőként megnéztem a lánybúcsús pólókat, hiszen ilyen eseményre kerestem mintákat. Találtam is pár esélyes befutót, de nem hagyott nyugodni, a gondolat, hogy a póló maga nem egyezik majd a tematikával. Tovább nézelődtem az oldalon és láttam, hogy nem csak a meglévő mintákból lehet válogatni, hanem lehet küldeni sajátot, de még olyat is lehet csinálni, hogy ha van egy elképzelés, akkor ők segítenek a megvalósításban. Nos, nekem volt egy elképzelésem, de sajnos nem vagyok egy nagy grafikus mester és a csapatban sem értett hozzá senki, így elkezdtem tárcsázni a megadott telefonszámot annak reményében, hogy sikerül életre hívni az ötletem. A hölgy, aki felvette a telefont nagyon kedves volt és türelmes. Végül sikerült megbeszélnünk, hogy a lánybúcsús vonalat összekombináljuk a Trónok harcával.

Biztos, ami biztos!

Pár órával később el is küldte a tervezetet, ami elképesztően király volt. Miután a lányok is leokézták, meg is rendeltem mind a 10 darabot. 190 forintért lehetett kérni méretbiztosítást, aminek az volt a lényege, ha esetleg mégsem lenne jó a megrendelt póló, akkor kvázi ingyen kicserélik, és a majdnem 2000 forintos szállítási költségtől is eltekintenek. A pólók nagyon jó anyagúak voltak és kényelmesek is. Emellett pedig nagyon hamar meg is érkeztek, így még volt időm kimosni őket a nagy nap előtt. A minta nagyon szép, látszik, hogy profi munka és tartós is. Közben kiderült, hogy a legénybúcsús csapat a lolmarkt.hu-nál intézte a póló nyomtatást.

Nagyon megtetszettek ezek az egyedi póló ötletek, tuti, hogy még visszatérek ide, ha ajándék ötlet kell!