Sarokpuhító krém a teafaolaj extrán jótékony hatásával

Akár erről is szólhatna a kedvenc filmem. De persze nem erről szól, viszont ha egy nagyon pozitív kicsengésű filmbe gondolnám magamat, akkor az akár valami ilyesmi is lehetne. Egy film a nőről, akinek minden harisnyáját kiszakítja a sarka, mert annyira töredezett és szegénynek semmi sem segít. Egy film a nőről, aki már egy kisebb vagyont hagyott a harisnya üzletben, mert tényleg minden egyes hordással kivégez egy darabot. Egy film a nőről, akinek csak álom, hogy felvegyen egy csinos szandált, vagy egy vagány papucsot, mert nem tud mit kezdeni ezzel a rettentően makacs bőrkeményedéssel és repedezéssel a sarkán. És igen, egy film a nőről, aki végül mégis megtalálja a kiutat ebből a szörnyűségből, mert rátalál a https://herbiovit.hu/sarokpuhito-krem-teafaolajjal-szaraz-es-kemeny-bor-apolasara oldalra, ahonnan megrendelheti álmai bőpuhítóját.

Persze ez nagyon idealilzált, talán nem is történne ilyen, bármilyen filmről is van szó. De mi van, ha azt mondom, hogy ez a nő igazából én voltam, vagyok, akinek az életét (és persze a pénztárcáját) mentette meg a Herbiovit sarokpuhító krémje? Mert bizony velem történt meg, hogy már nem tudtam mivel reszeljem, mivel ápoljam, mégis mit kezdjek vele, hogy megjavuljon és újra normálisan nézzen ki. Aztán szembejött velem először csak a herbiovit.hu aztán maga a https://herbiovit.hu/sarokpuhito-krem-teafaolajjal-szaraz-es-kemeny-bor-apolasara is konkrétan. Nem volt kérdés, hogy adok egy lehetőséget a dolognak, mert nálam mindig az a tuti, hogyha természetes alapanyagokból van a termék.

Nem voltam mindig ilyen, de szépen lassan annyiféle allergiám alakult ki, hogy muszáj volt váltanom pár dolgot illetően. A kozmetikumok is ide tartoztak, így kezdtem el kimondottan natúrkozmetikumokat használni.

A sarokpuhítóval való első élményem az volt, hogy nagyon kedvező áron lehet hozzájutni. 1590 forint a webhsop ára és most még ha jól néztem, akkor egy húsvéti akciót is el lehet csípni, ha valaki most kapna kedvet a további vásárláshoz. Teljesen vegán a termék, ureát is tartalmaz, és kimondottan a kemény és száraz sarkak gyógyítására van kitalálva. A puhító hatást többek között teafaolajjal egészítik ki, ami szintén nyugtatja a bőrt és jótékony hatással van a lábra.

250 ml-es kiszerelésben lehet megrendelni direktben a https://herbiovit.hu/sarokpuhito-krem-teafaolajjal-szaraz-es-kemeny-bor-apolasara oldalról és ha rám hallgattok, akkor még néztek mellé valamilyen hasonlóan jótékony hatású natúrkozmetikumot, mert van szállítási díj, ami természetesen fajlagosan kisebb lesz, ha több szuper terméket tesztek be a kosárba.

A krém oldalán használati utasítást és minden egyebet megtalálhattok, vannak itt összetevők, vélemények és ajánlások más termékekre. Nekem például a Hand Love hidratáló kézkrémet dobja fel mellé a gép és azt hiszem, hogy ennél a rendelésnél el is fogadom ezt az ajánlatot. De millió más dolgot is választhattok még mellé, mint mondjuk testápolót, vagy akár egy müzliszeletet is. Én mindegyiket ki fogom próbálni szépen lassan, de először is jöhet egy újabb a https://herbiovit.hu/sarokpuhito-krem-teafaolajjal-szaraz-es-kemeny-bor-apolasara oldalon található sarokápolóból, csak hogy a nyáron se legyen bajom a szandálokkal.

https://herbiovit.hu/sarokpuhito-krem-teafaolajjal-szaraz-es-kemeny-bor-apolasara