Nem csak a mozi ülése kell, hogy kényelmes legyen

Arról már írtam, hogy én a régimódi bársonyüléses mozitermeket részesítem előnyben, de arról még nem, hogy számomra nem csak a filmezés közben fontos, hogy milyen székben ülök.

Még nem említettem, de teljesen odavagyok a számítógépes játékokért. Van, hogy egyedül játszom, de az is előfordul, hogy áthívom a barátaimat és végig viszünk egy-egy újonnan kijött játékot egy egész délután, netán egy hétvége alatt. Ehhez azonban – ha már csináltál hasonlót, akkor biztosan tudod – nagyon nagy szükség van egy jó székre. Különben biztosan nagyon fog fájni a hátad, derekad, nyakad vagy akár a fejed is másnap vagy netán hosszabb távon is. Nekem volt is egy egész jó székem, de már annyit használtam az évek során, hogy kissé szétment, ezért szeretnék egy újat.

gamer szék árak

Be is írtam a keresőbe, hogy gamer szék árak. Jó sokféle van, szerintem szélesebb a kínálat, mint pár évvel ezelőtt, amikor utoljára néztem. Olyat szeretnék, amihez van fejpárna, az ára pedig nem haladja meg a 100 000 Ft-ot. Ezeket be is állítom a szűrőben. Szín tekintetében valami szolidabbra gondoltam, szóval biztos nem pirosra, vagy narancssárgára. Burkolat esetén a bőr és a különböző műbőr fajták nem az én ízlésem, így ezt is kiszedtem. Nézegetve a találatokat, van egy, ami nagyon megfogott: LC-Power LC-GC-700CG Gamer szék. Szerintem nagyon egyedi és menő mintája van, ugyanis fekete terepmintás! Szeretem az ilyen vagány dolgokat, ami nincs minden havernak, nagyon passzolna hozzám! Na de azon kívül, hogy jól néz ki, nézzük, hogy mit is tud pontosan! Ergonomikus, a fej- és a háttámla párnák levehetők és még a magasságukat is lehet állítani. A kartámasz is állítható. A hátsó dőlésszöget is meg tudom úgy határozni, ahogy nekem a legkényelmesebb. A szék maga teljesen körbe tud forogni, ez szerintem a mai világban már alap. Az ülés magasságát is be tudom állítani, ami elég hasznos, ugyanis elég alacsony vagyok az átlaghoz képest és teljesen el tud zsibbadni a lábam játék közben, ha nem ér le a földre. Maga a gamer szék ára 70 000Ft, amit akár áruhitelre is meg tudok venni. Az oldalon lehet bankkártyával fizetni és egy év garanciát is kapok a vadi új székemre. Kb. 2 munkanap alatt házhoz is szállítják nekem plusz 1 490 Ft-ért, vagy ha úgy nekem jobb, akkor egy csomagpontra. Jó tudni, hogy a súlya 25,9 kg, akkor inkább otthonra kérem. Fú, a haverok tiszta irigyek lesznek, mert nekem lesz a legmenőbb gamer székem, az már biztos.

Azért lehet, hogy szólok a szüleimnek és a tesóimnak, hogy ilyen beruházásra készülök, hátha karácsony címén beszállnak a projektembe és csak egy részét kell nekem fizetnem vagy még jobb esetben megkapom az egészet a Jézuskától. Mindenesetre elküldöm nekik ezt az oldalt, ahol a gamer szék árakról tájékozódhatnak.