Nem csak a filmeken van csapatépítés

A testvérem egészen nagy filmrajongó, de nem csak a filmekért van oda, az sem mindegy, hogy hol tekinti a meg a filmeket. Tudtam, hogy melyik moziban jó akció filmet nézni és azt is, hogy hova érdemes vinni az éppen kiszemelt lányt, ha egy romantikus, vagy éppen egy franci művészfilmet akarnak megnézni. Ő szinte mindenevő a filmek tekintetében, valamint nem csak a filmek tartalmára emlékszik vissza, hanem azok előzményére, valamint még arra is, hogy hol és kivel látta az adott filmet. Az otthoni letöltéseket annyira nem preferálja, szerinte nem nincs meg az élmény úgy, neki kell a mozi a varázsa.

Aminek a varázsát fogja élvezni még az nem más, mint az a csapatépítés, amit ő fog megszervezni a kollégái számára. Minden évben szervez ilyen eseményt, szinte már hagyomány számba megy náluk, hogy egyszer egy évben a nyár folyamán elmennek egy csapatépítésre. Nagyon összetartó banda egyébként külön is szoktak ilyet szervezni, de egy nagyszabású mindig van nyaranta. Ezen csapatépítések megszervezésében pedig a testvérem nagyon jó, mindig valami igazán különlegeset tud összehozni a kollégái számára, illetve nem csak nekik, hiszen ő is részt vesz ezeken a csapatépítéseken. Nem csoda tehát, hogy mindig igyekszik kihozni magából a maximumot, és igyekszik különleges élménnyel szolgálni a kollégái számára.

Most is éppen azon ügyködik, hogy megszervezze azt a csapatépítést, amit ténylegesen sokáig fognak emlegetni. Az interneten szembe jött vele egy lehetőség, hogy Balatonon vitorláson lehet eltölteni egy pár órát és ott enni inni, kicsit játszani a kollégákkal, valamint nem utolsó sorban élvezni a kilátást, akinek kedve támad az a SUP szolgáltatást is igénybe veheti. A szervezők e tekintetben nagyon rugalmasak. Ahogy olvasta a honlapjukat nagyon megtetszett ez az ötlet neki, és nem engedte el, így hát tovább informálódott a cég által nyújtott szolgáltatásokról. Igazán könnyű dolga volt hiszen minden hasznos információ megtalálható az oldalukon, minden olyan részlet szerepel az oldalon, mely alapján el lehet dönteni, hogy most ott szeretnék -e eltölteni a csapatépítést vagy sem. A testvérem is el tudta dönteni, hogy ők is ott fogják megülni, elhajózni a csapatépítő napjukat. Már ki is találta, hogy melyik nap lesz a legalkalmasabb, ezzel készülni is kell, mert előre tervezett időpontban lehet csak lefoglalni a hajót, és a kapitányt is. Hiszen kapitányra is szükségük lesz, mivel nem rendelkezik közölük senki hajó vezetésére alkalmas jogosítvánnyal. Ezért jó pár dolognak előre együtt kellett állnia, hogy legyen akkora befogadásra alkalmas hajójuk, mely az ő létszámukat el tudja szállítani, valamint egy kapitány is rá érjen.

Azt is megtervezte a testvérem, hogy mi legyen a kiindulási pontjuk és hol kössenek ki a hajóval, opcionálisan a cég felkínál választási lehetőségeket, ez is egy nagyon szimpatikus dolog volt, hogy több alternatívával készülnek az érdeklődők számára, hogy aszerint tudják a további napjukat megtervezni, valamint, hogy több állomásos is legyen a program. Így nem csak a Balaton közepéről tudják majd megcsodálni a partot és a környező településeket, hanem partról is. Nagyon jó, hogy testvérem ilyen csodás céget tudott találni, hogy ilyen komplex szolgáltatást nyújtanak csapatépítés néven, szinte mindenről gondoskodnak, csak oda kell érkezniük és el is kezdődik majd a csodálatos napjuk.