Napenergia pályázat, amire tényleg érdemes figyelemmel lenni

Ez olyan, mint egy várva-várt film premiere: már annyira vártál rá és végre látni szeretnéd és ismerni minden egyes részletét. És erre meg is van a lehetőséged. Hiszen ott van, adják a moziban, csak el kell menni megnézni és jót mulatni rajta. A napenergia pályázat is ilyen, hiszen ott van, ki fogják írni teljes egészében, addig meg ott van az energiapluszprogram.hu oldalon minden idáig megismert részlete, amin el lehet indulni.

Régóta vártam, hogy újra elinduljon valamilyen napenergia pályázat és most el is fog: jövő januárra ígérik, hogy kezdődik. Remélem, hogy nem fogok kiesni az esélyesek köréből, bár igaz, hogy óriási a kereslet és közben meg a támogatottak köre talán ehhez képest mégis kevés. Az előzetes információk szerint kb. 16 ezer ember lesz, aki részesül ebben a támogatásban. Persze valahol az is érthető, hogy ez egy vissza nem térítendő támogatás lesz, tehát itt aztán nem csak holmi hitelt, vagy ideiglenes segélyt osztanak majd, hanem valódi segítséget – már persze azoknak, akik bekerülnek abba a bizonyos körbe.

A napenergia pályázattal kapcsolatosan rengeteg információt lehet már most is olvasni a napenergiapluszprogram.hu oldalon, de biztos vagyok benne, hogy még a következő hetekben is lesznek újdonságok és pontosítások, hiszen ahogy közeledünk az eredetileg meghirdetett dátum felé, úgy kéne egyre alaposabb képet kapnunk erről a programról.

Nem szeretnétek lemaradni, de nem akarjátok állandóan bújni a webet? A napenergiapluszprogram.hu oldalon tudtok jelentkezni, és abban az esetben máris értesítést kaptok, ha valami történik a pályázattal. Szerintem csak pár kattintás és már ott is van a napenergia pályázat a postaládában.