Most nem Bridget Jones vár babát

weboldalon

A Bridget Jones filmek nagyon megosztóak. Azt tapasztaltam eddig, hogy csak olyan van, akinek tetszik, vagy akinek nagyon nem. Nekem az egyik kedvenc filmjeim között szerepel, és pont egyik nap ment is a tévében a Bridget Jones babát vár című film. Szeretem is, és még aktuális is a téma, mivel… dobpergés: én is babát várok.

A filmben mondjuk teljesen más problémák jönnek elő, és ugye a két férfi iránti kapcsolat az, ami leginkább uralja az egész filmet, a babás rész nem annyira kiemelt, de jó szívvel ajánlom azoknak, akik a könnyed, olykor mókás, máskor picit szomorúbb jelenetekkel tűzdelt, érzelmes filmeket szeretik.

Nálam persze nincs ilyen pasi probléma, egyértelmű az apa kiléte. Ami viszont fejtörést okozott, az nem más, mint a nagy babakocsi kérdés. Azt már sok cikk elolvasása után tudtam, hogy milyet szeretnék. Amikor már teljesen biztos volt a terhességem, azonnal neki ültem olvasni a neten fellelhető összes blogot, cikkeket, fórumokat, hogy a kicsi érkezésére teljesen felkészült legyek. Megtudtam minden fontos szempontot is a babakocsi kiválasztásánál, elolvastam mindent arról, hogy milyen típusú babakocsik vannak, megnéztem, hogy mit tud egy multifunkciós babakocsi, mennyivel másabb egy kétfunkciós babakocsi, vagy éppen mire is jó és kinek ajánlott a sport babakocsi. Így számomra a sok tudásanyagnak köszönhetően nem is volt kérdés, hogy multifunkciós babakocsit szeretnék, amit ezen a weboldalon vásároltam meg.

Ez egy olyan webáruház, ahol kategóriákba vannak szedve a különböző típusú babakocsik, így akkor is jól jöhet neked, ha te velem ellentétben nem multifunkciós babakocsit szeretnél. Mivel a kínálat olyan sokféle, hogy itt is lehet venni multifunkciós babakocsit meg sport babakocsit, és igazából én itt tudtam meg, hogy léteznek olyan babakocsik, amiket testvéreknek találtak ki. Ezekben két gyerkőcnek is van hely, és nem csak ikreknek lehet jó, nagyon praktikus akkor, ha két kicsi gyerekünk van, mivel különböző korosztályú gyereknek is jók ezek a típusú babakocsik.

De amúgy nem csak babakocsit lehet itt kapni, van sokfajta kiegészítő is, amit meg lehet vásárolni. A fejvédő gerinctámasz autós hordozókhoz például nagyon hasznos az első hónapokban, amikor a baba még nem tudja magától megtartani stabilan a fejecskéjét. Ez a szuper eszköz megteszi helyette, stabilan tartja és kényelmes is. De sok minden más is kapható még, például utazó pelenkázólap, ami nagy segítség útközben, vagy kesztyűt, kézmelegítőt is lehet venni, vagy ha olyan babakocsid van, amihez nincs alapból esernyő, azt is megveheted itt külön. Szóval csak azt akartam mondani, hogy a babakocsi kínálaton kívül is érdemes szétnézni a többi menüpontban, sok hasznos dolog van, amit egy rendelés alatt be lehet szerezni a babaverda weboldalon.

Találtam egy nagyon ötletes és irtó hasznos dolgot is, amivel sötétedés után is biztonságosan lehet kivinni a kicsit egy kis késő délutáni, esti sétára. Ezt helyzetjelző led lámpának hívják, amit könnyedén a babakocsira lehet rögzíteni, és már 600 méter távolságból is látható. A multifunkciós babakocsi mellett egy ilyet is rendeltem. Nem kell aggódni, nem fog a baba szemébe világítani, hisz a babakocsi elejére kell felhelyezni, így a fény az utat világítja meg.

A babakocsikra visszatérve azért választottam a multifunkciós babakocsit, mert azzal lényegében minden funkciót megkapok, ami kell. Az általam választott Anex Prémium multifunkciós babakocsi olyan extrákkal is bír, mint az UV50+ technológia, aminek köszönhetően nem jut be annyi káros ultraibolya sugárzás a babakocsiba, mint más, ilyen technológiával nem rendelkező babakocsik esetében. Minden szempontból lefedi azokat a dolgokat, amiket szerettem volna, így számomra ez volt a legjobb választás. A designja pedig hihetetlenül elegáns, modern, bár ez a baba szempontjából már kevésbé érdekes, de nekem ad egy pluszt, hogy olyan babakocsim lehet, ami nem csak a babának jó, és nem csak praktikus, jól funkcionál, hanem még igényes megjelenést is biztosít. Miért ne lehetne egyszerre praktikus és stílusos is egy babakocsi?

Ami még jól jön egy babakocsinál, ha nem ázik be, hisz előfordulhat, hogy útközben ér minket az eső. Ez a babakocsi rendelkezik vízlepergető réteggel, így egy csepp sem jut be a babakocsiba, szárazon megúszhatja a baba az esősebb napokat is.

Persze nem mondom, hogy mindenkinek ez a típusú babakocsi a legjobb választás, de az biztos, hogy ezen a weboldalon mindenki megtalálhatja a magának valót. A választék óriási, és tényleg csak minőségi babakocsikat és kiegészítőket láttam az oldalon, akármelyik menüpontban is nézelődtem.

Például a sport babakocsikat is megnéztem, ott is többféle típus és árfekvés közül lehet választani, és ahogy más kategóriában, itt is több minta közül is lehet választani. Mondjuk nekem nem kell külön sport babakocsi, pont azért tetszett meg a multifunkciós babakocsi ötlete, mert az igazából lefed mindent, és idővel sport babakocsiként is tud funkcionálni. De ahogy említettem is, sok mást is lehet kapni, akár az etetéshez is beszerezhetünk itt ezt-azt. Irtó cuki előkét találtam, ami vízálló réteggel is rendelkezik, így amikor leeszi a gyerkőc magát, nem ázik át az előke, és nem lesz olyan a ruhácska. Úgyis annyit kell mosni, nem árt, ha néha megúszunk egy-egy újabb koszos ruhadarabot. De láttam még etetőszéket is, és az előkékből, kendőkből is volt többféle is. Amit el kellett volna kerülnöm, az a játékok menüpont. Hihetetlenül cuki plüssök sorakoznak ott, legszívesebben megvettem volna mindent. Veszélyes ez a baba téma a pénztárcámnak, de mit tehet egy várandós kismama, amikor ilyen csodálatos dolgokkal találkozik. Végül megegyeztem magammal, hogy maximum egy játékot vehetek, így végül egy nagyon-nagyon cuki elefánt mellett döntöttem, de gyorsan átküldtem a linket anyukámnak is, hogy ha esetleg teljesen véletlenül úgy gondolná, hogy szeretne plüsst vásárolni, akkor mindenképp innen válasszon.

Úgy láttam, hogy szoktak lenni akciók is a weboldalon, van is külön erre kialakítva egy menüpont akciós termékek néven. Azt nem tudom, hogy minden terméket érint az akció, de most babakocsik voltak benne, volt sport babakocsi is akciózva és multifunkciós babakocsit is adtak kedvezményes áron.

Az oldal nagyon gyorsan működik, egyszer sem volt probléma a betöltődéssel, ami máshol előfordulhat, főleg ha ilyen nagy választékot kell megjeleníteni, de itt minden jól működött. A kosárba pillanatok alatt be lehetett tenni a kiválasztott termékeket, és a pénztár oldal is nagyon egyszerű és jól érthetőek a teendők és a vásárlás menetéről, rendelési folyamatokról és a szállításról is teljes körű tájékoztatást kaptam. Szóval, ha minőségi babakocsit szeretnél te is, akkor mindenképp ajánlani tudom. Nekem nagyon bevált, nem tudok semmi rosszat mondani sem az oldalról, sem pedig a megvásárolt termékekről. A babakocsi és a kiegészítők és persze a cuki elefántos plüss is pontosan olyan, amire számítottam. Azóta már beszéltem anyukámmal is, és kiderült, hogy az egyik plüssöt és még valami mást is levadászott ajándékba a babaverda oldalról. Annyira izgatott vagyok, kíváncsi vagyok, vajon melyik plüss játékot választotta, nekem még nagyon tetszik az unikornis és nem hiszitek el, de páva is van, ami olyan nagy cukiság. És persze arra is kíváncsi vagyok, hogy vajon mi mást szerezhetett be, de biztos vagyok benne, hogy bármi is legyen az, biztos, hogy nagy hasznunkra lesz. Anyukám is mondta, hogy még neki is könnyű volt kezelni az oldalt, nem merült fel benne semmi kérdés, mindent könnyen tudott értelmezni, átnézni a termékeket, szóval úgy tűnik, hogy nem vagyok elfogult, hiszen szerinte is egy szuper oldal.

Amit még el szeretnék mondani, hogy bár tényleg nagyon sok szép babakocsi közül lehet választani, és nekem tényleg sikerült olyat találni, ami nagyon jól is néz ki, de ne felejtsd el, hogy az elsődleges szempont mindig a baba és, hogy neked milyen funkciókra lehet szükséged, hogy a lehető legtöbb segítséget megkapd a babakocsi használata közben. De már szinte mind nagyon jól is néz ki, így nem lehetetlen olyat találni, ami minden szempontból kielégíti az igényeket, a babának is a legjobbat nyújtja és még stílusos megjelenést is ad. Én úgy vagyok vele, hogy egy gyerekes anyuka is nézhet ki jól, így miért ne lehetne olyan babakocsit választani, ami nem csak praktikus, hanem a megjelenésünkhöz is ad egy pluszt.

Nézzetek sok babás filmet, én most nagyon ráfüggtem ezekre. Kár, hogy magyar filmekből nincs valami sok, amiben terhes nők szereplének, pedig biztos, hogy jó filmet ki lehetne hozni ebből is, jó sok magyar poénnal fűszerezve.