Mi így szeretünk filmet nézni

Az utóbbi időben teljesen rászoktunk a filmezésre a párommal. Ez nem volt mindig így, sőt korábban szinte egyáltalán nem néztem filmeket. Valahogy nem kötött le egyáltalán. Na jó, néztem filmeket, de úgy, hogy közben mindig csináltam valamit, vagy dolgoztam, vagy főztem, vagy valami más tevékenységet csináltam, de ugye így nem lehet filmet nézni, mert elveszted a fonalat és már nem tudod követni.

Viszont a párom unszolására és talán mivel tél van, így valahogy nagyon rászoktunk a filmezésre. Nagyon szeretjük a horror filmeket, de ugyanakkor szívesen nézünk vígjátékokat, vagy dokumentum filmeket is. Különféle előfizetéseink vannak, így az biztos, hogy sohasem maradunk film nélkül.

A tökéletes élményhez a megfelelő berendezést és kiegészítőket is be kellett szerezni. Gondolok itt elsősorban a plafonra szerelhető TV állványra, melyet a https://www.expresszbolt.com oldalról vásároltunk meg.

Én már évek óta vásárolgatok erről az oldalról mindenféle dolgot és nagyon meg vagyok elégedve vele. Nyilván ezért hosszú ideje visszajáró vásárló vagyok. A termékkínálatukat folyamatosan frissítik és bővítik, így mindig új termékekkel találkozhatunk és mindenféle információt megtalálunk róluk, mert minden egyes tétel alatt egy remek leírást olvashatunk. A leírásban természetesen mindig szerepel az ár, illetve minden apró részlet, például a súly, méret, szín stb. Elfogadnak kártyát, vagyis online ki tudunk fizetni mindent a honlapon.

És mi van, ha mégsem tetszik a termék? Semmi gond, hiszen 14 napos garanciát vállalnak mindenre, így az adott időintervallumon belül nyugodtan vissza tudjuk küldeni. Emellett még a kiszállítás is egész gyors, mert 72 órán belül biztosítják, viszont nekem az a tapasztalatom, hogy általában már 1-2 napon belül megkaptam, amit rendeltem. Persze ez mindig változó. Ha pedig bármi gondunk lenne, akkor a megadott telefonszámon mindig elérjük az ügyfélszolgálatot, ahol készségesen a segítségünkre vannak legyen szó bármilyen problémáról.

Visszatérve a TV állványhoz, azt hiszem, hogy egy nagyon jó vásárt csináltunk, amikor megrendeltük a https://www.expresszbolt.com oldalról. Először ódzkodtam tőle, hogy a plafonra szereljük megmondom őszintén, de aztán semmi probléma nem lett belőle, még mindig ott van és nem esett le a földre. Nem kell félnünk tőle, hiszen 80 kg-ot kibír és a mai TV-k meg már egyre könnyebbek és könnyebbek, úgyhogy nem fog leesni. Sokféle készülékkel kompatibilis 32-től egészen a 63” méretig. Dönthető és különböző szögekben is be tudjuk állítani, egészen a 30 fokig. Maga az állvány sem egy túlzottan nagy darab, mert mindössze 7 x 67 x 19 cm és nem is nehéz.

Nekünk nagyon bevált, így bátran ajánljuk másoknak is, nagyon kényelmesen és komfortosan tudjuk így nézni a filmeket. Ja, és csupán 6690 Ft-ba kerül, ami nem sok érte.