Magyar filmekről és babás holmikról is beszélgettünk

Az Imagine Baby kínálatában nagyon sokféle hasznos holmit találtam, amikor a kisbabánknak kerestem rágókát. Erről is beszélgettünk az egyik barátnőmmel, miután megnéztünk egy magyar filmet a moziban. Szerintem minden kisgyermekes anyukának szüksége van egy kicsit arra, hogy kimozduljon a megszokott környezetéből. A lelki egyensúly fenntartása érdekében én ezt mindig meg is teszem. Egy szintén otthon lévő barátnőmmel így havonta legalább egyszer elmegyünk valahova, egy moziba vagy ebédelni csak mi ketten.

Persze ilyenkor megpróbálunk felnőtt témákról beszélgetni, például a magyar filmekről, vagy a színházi élményekről. Azonban valahogy mindig a babáknál lyukadunk ki.

A legutóbb is pontosan ez történt, amikor az Imagine Baby szóba került. Én is ajánlás útján hallottam erről a webáruházról. És meg is találtam azt a rágómakit, ami azóta is jó szolgálatot tesz a fogzás közben. Minden baba máshogy éli meg ezt az időszakot és voltaképp minden babánál más az időtartam is. A legrosszabbra készültem, hisz csupa rémtörténetet hallottam az éjszakai ébrenlétekről, a duzzadt ínyekről és a fájdalomcsillapító gélekről. Nos, bár a mi esetünkben is volt némi kellemetlenség, szerintem mi még a szerencsésebbek közé tartozunk.

Ebben nagy segítségünkre volt az Imagine Baby rágómakija. Ami egyébként BPA mentes anyagokból készül és FDA, valamint CE tanúsítvánnyal is rendelkezik. A maki többféle színben is kapható és többféle formában. Nagyon nagy segítség, hisz a babák imádják rágcsálni, főleg akkor, amikor nő a foguk. Ilyenkor az íny duzzad és feszül, ebben pedig segítség a rágás, ami enyhülést hoz a feszítő fájdalomra. Az Imagine Baby kínálatában érdemes tehát alaposan szétnézni, hisz többféle ilyen makit is találunk.

Ezen kívül pedig különböző más holmikat, ajándékszetteket, boxokat is. Az Imagine Baby magas minőségben kínálja termékeit, a babák és a mamák legnagyobb örömére. A szülői és babaigények inspirálták a termékeket, igazi hiánypótló megoldásokkal áll vásárlói rendelkezésére az Imagine Baby. Ezért is szeretem őket, plusz azért, mert ha itt vásárolok, akkor egy hazai vállalkozást, egy magyar álom megvalósulását segítem. És számomra ez is legalább olyan fontos, mint hogy jó minőségű termékeket vásároljak a kisbabám számára.