Ha szükséges a klíma szerelés azonnal, akkor már tudom, kihez érdemes fordulni

Néha a legváratlanabb helyzetekben lehet az embernek sürgős segítségre szüksége. Legutóbb például pont filmet néztünk a családdal, közben ment a klímán a fűtés, mivel egy olyan modellünk van, ami erre is alkalmas. Korábban teljes egészében gázzal fűtöttünk, ám elegünk lett belőle, és kiegészítettük egy multifunkciós klímával, mivel azzal a nyári hűtés is megoldódott. Szóval ahogy ott ültünk, egyszer csak felberregett, majd leállt a készülék. Próbáltam a panel segítségével életet lehelni bele, a burkolatot is leszedtem róla, de semmi. Szomorúan kellett megállapítanom: ez bizony elromlott. Szóval semmi más nem jöhetett szóba, mint a klíma szerelés azonnal, szakemberek által, mert én bizony el nem kezdem babrálni. Neki is álltam keresgélni, hátha találok olyan szakikat, akik ki is jönnek, és rendelkeznek a megfelelő képesítéssel, hogy megcsinálják. Szerencsémre ekkor futottam bele a klimaglobal.eu oldalába, akiket aztán végül felkerestem.

A klimaglobal.eu egy olyan cég weboldala, akik már jó néhány éve foglalkoznak klímaberendezésekkel, azaz kereskednek is velük, és szerelést, telepítést is vállalnak. A klíma aloldalon olvasott szövegből azonnal nyilvánvalóvá vált számomra, hogy ők bizony nem csak a levegőbe beszélnek, hanem ténylegesen a szívükön viselik az ügyet. Ha őket bízod meg például a telepítéssel, akkor a saját munkájukra örök garanciát vállalnak, mivel ennyire biztosak a dolgukban. Vagyis ha ők üzemelnek be egy klíma rendszert, akkor az működni is fog, abban nem lesz hiba, legfeljebb a készülék romolhat el. De a klíma szerelésről is találtam infót, aminek külön örültem, mert engem első sorban ez érdekelt.

Mint kiderült, nagyon jól tettem, hogy nem álltam neki saját magam megszerelni a klímát, ugyanis ezzel akár a garanciát is elbukhattam volna. A gyártók ugyanis elállhatnak a garanciától, ha azt tapasztalják, hogy hozzá nem értő piszkálta a berendezést. Csak olyan szerelőt szabad megbízni, aki rendelkezik a megfelelő képesítéssel, engedélyekkel és tanúsítással, és hitelesen tudják a garanciatörténetbe bevezetni a javítási munkálatot. Nos, a Klímaglobál pontosan ilyen, nekik megvannak azok a minősítéseik és papírjaik, amivel a klíma szerelés azonnal bekerülhet a készülék történetébe anélkül, hogy a garanciát kockáztatnánk.

Szóval ennek tudatában már sokkal nagyobb bizalommal kerestem fel a klimaglobal.eu-n megadott telefonszámot, és nem kellett csalódnom. Egy nagyon kedves kolléga válaszolt a hívásomra, akinek elmondhattam, mi is történt a klímánkkal. Ő végighallgatta, és arra tippelt, hogy a kompresszorral történhetett valami. Mivel én itt lakom Győr külvárosában, így hozzám ők maguk is ki tudtak jönni, de ha az ország másik végéből kerestem volna őket, akkor csak ajánlani tudtak volna hasonló kaliberű szakembert. De egyeztettünk egy időpontot, és aznap meg is jöttek a szerelők. Nagyon udvariasak voltak, mindent meg tudtam beszélni velük, és szinte meg is történt a klíma szerelés azonnal. Nem kellett egy hónapot várnom a sok előjegyzés miatt, nem kellett hozzá alkatrészt rendelni hála a jó égnek, hanem pár órán belül elhárították a bajt, és újra működött minden, ahogy az kell. Sőt, még a javítás ára sem volt olyan magas, hogy a fogamat szívtam volna miatta. De hát a szakértelmet és a szakszerű munkát meg kell fizetni.

Szóval ha bárkinek kell klíma szerelés azonnal, akkor a klimaglobal.eu oldalát kifejezetten csak ajánlani tudom, mert nagyon gyorsak, szakszerűek, és Győr-Moson-Sopron, valamint Komárom-Esztergom megyékben bárhová kimennek, és szinte bármilyen klímaberendezést meg tudnak szerelni. Sőt, ezeken a területeken telepítenek is! Azaz ha azt szeretnéd, hogy az a klíma tényleg alaposan, rövid idő alatt és megfelelően legyen beüzemelve, akkor ha valakikre, hát rájuk számíthatsz!