Folytatódhat a családi filmezés, hála az 50százalék.com-nak

A filmezés a családunknak egyfajta rituálé. Talán az egyetlen alkalom a nap folyamán, amikor végre együtt tud lenni az egész család. Épp ezért múlt héten úgy döntöttünk beruházunk egy nagyobb TV-re. Igen ám, csak azzal nem számoltunk, hogy hogy fog ez beférni a régi helyére, a fal és a beépített szekrény közé. Miután csakis a nappaliban tud összegyűlni a család, az nem volt opció, hogy másik helyiségbe kerüljön a készülék.

Végül a megoldást az 50százalék.com webshopja hozta el, amit a nagynéném ajánlott még régebben. A webáruház sokféle terméket árusít rendkívül kedvező áron, például kisállateledelt, kerti szerszámokat, konyhai robotgépeket, sportfelszerelést, stb. Így mi is hamar megtaláltuk, amire szükségünk volt, mégpedig egy plafonra szerelhető tévéállványt, aminek ráadásul a dőlésszögét is állítani lehetett, így tényleg szuperül az igényeinkre tudtuk szabni, és a lehető legkényelmesebben beállítani. Nem mellesleg már két napon belül, hála az 50százalék.com gyors házhoz szállításának. Az is fontos szempont volt, hogy legyen rá szervizgarancia, amit természetesen biztosít a cég. Ezen felül kicsit aggódtunk, hogy jó lesz e a tévénkhez, de mivel az áruházba 14 napon belül vissza lehet küldeni a mégsem kívánt terméket, így ez sem jelentett olyan nagy problémát.

 50százalék.com

Valójában egy nagyon jó minőségű terméket kaptunk, tényleg kedvező áron, így a lehető legkevesebb stresszel meg is oldódott a problémánk, mert már attól féltünk, hogy kénytelenek leszünk átalakítani a szobát, kizárólag az új TV miatt.