Ennek a filmnek a főszereplője kissé magamra emlékeztet

Van egy film, ami a közvélekedés szerint nem valami jó, hiszen az interneten is eléggé rossz értékelései vannak. Nos, nem is akarok vitatkozni ezzel, mert valóban nem az évszázad filmjéről beszélünk, de valamit azért mégis jelent nekem.

Ennek oka az, hogy a főszereplő kicsit hasonlít rám. A story lényege, hogy állandóan ruhákat szeretne vásárolni, ami miatt alig marad pénze. Egyszerűen nem tud ellenállni egy szép ruhadarabnak, és akkor is megvásárolja, ha azt egyébként nem is engedhetné meg magának. Ebből aztán sok vicces konfliktus adódik a történet folyamán.

Sajnos én is hasonló vagyok, még ha nem is olyan durva mértékben, mint a film főszereplője. A film végére azért persze minden jóra fordult, de azért én nem szeretnék olyan felelőtlenül viselkedni, mint a főszerelő.

Az a szerencsém, hogy tudom hol lehet olcsón minőséget vásárolni. Ott van például az Óriás Shop, ami a nagyméretű női cipők boltja budapesten.

Cipőket csak innen vásárolok, mert csak itt találok olyat, ami az én lábméretemhez is megfelelő. Eddig minden tökéletesen bevált, amit tőlük vásároltam.

Azóta már a férjemnek is megmutattam a weboldalukat, hisz neki is hasonlóan szüksége van a nagyobb méretű lábbelikre, mint nekem. A bolt internetes címe egyébként a következő: orias-shop.hu.

Imádom az érzést, mikor megérkezik a tőlük rendelt csomag! Ilyenkor mindig olyan boldog és izgatott vagyok, hiszen tudom, hogy egy minőségi áru került a kezeim közé!

Természetesen részese vagyok a VIP programjuknak is, hiszen az sok-sok előnnyel és megtakarítással jár, szóval ha szeretnétek vásárolni náluk, akkor javaslom, hogy regisztráljatok is, mert így tudok részesei lenni ennek a programnak. Persze magához a vásárláshoz nem kötelező a regisztráció.

Ez a nagyméretű női cipők boltja Budapesten valami elképesztően komoly kínálattal rendelkezik. Itt tényleg van lehetőség válogatni. Viszont sosem éreztem azt, hogy elvesznék a termékek sokasága között, mert nagyon logikusan és áttekinthetően lett kialakítva az oldal felépítése.

Ha szeretnél egy budapesti nagyméretű női cipők boltját találni, mely minden igénynek megfelel, akkor ne keress tovább, mert megtaláltad!

A vásárlás egyébként gyors és egyszerű. Lehetőség van több fizetési és szállítási lehetőség közül is választani, így mindenki megtalálja számára a lehető legkényelmesebb megoldást. Én általában a házhozszállítást választom, kivéve akkor, ha a férjemnek rendelek onnan valami ajándékot, nehogy véletlen ő vegye át. Ebben az esetben inkább személyesen elmegyek az üzletükbe, ahol mindig barátságosan és kedvesen fogadnak engem. Személyesen érződik igazán, hogy mennyire egy ügyfélközpontú társaságról is van itt szó, akik a maximális elégedettségre törekszenek.

Remélem hamarosan Ti is a törzsvásárlóik közé tartoztok majd, ahogyan én is! Nem fogjátok megbánni, ezt garantálom!