Egy jó film majdnem olyan élvezetes, mint egy talpmasszázs

Esténként filmet szoktak nézni a testvéremék. Mindig meséli, hogy milyen otthoni mozis estéket szoktak összehozni a barátnőjével. Most nem is lehet másfele menni, így ténylegesen csak a filmek maradnak. Ők kihasználták ezt az időszakot, és úgy gondolták, hogy az eddig elmaradt filmeket, melyeket meg szerettek volna nézni korábban, most bepótolják és mind megtekintik.

Kezdtek a magyar filmekkel, de nem csak a népszerűbbeket, hanem mondhatni a művészfilm kategóriában kezdtek el szemezgetni. Meg is lepődtek, hogy mennyire minőségi filmekre leltek rá. Meglepetésüket csak az tudta fokozni, hogy nem csak egy film tetszett meg nekik. A kikapcsolódáshoz az is hozzá tartozik, hogy részt vettek egy thai talpmasszázson. A thai masszázsról nagyon sok jót olvastak, és most úgy döntött a testvérem és a barátnője, hogy kipróbálják. A kikapcsolódáshoz ténylegesen ez is hozzá tartozik, hogy a testet is kényeztetik.

Beszélgettek, hogy hova is kellene elmenniük, ahol nem csak a talp fájdalmait csökkentenék, de a szervek egészségét is fokozni tudják.

Ekkor fedezték fel a talpmasszázs hatásait, olvastak számos bejegyzést, hogy milyen jótékony hatása van, különösképpen a thai masszázsnak. De mikor is világosodtak meg? – tettem fel számukra a kérdést, ők pedig azt válaszolták, hogy akkor, amikor rátaláltak egy csodálatos thai masszázs szalon oldalára, ahol mindennek utána tudtak olvasni. A talpmasszázs hatásai igen is fontos téma, hiszen nem csak ahhoz köthető, hogy masszírozzák az ember lábfejét, és talpát, és ezáltal jó érzetet biztosít számára. Ez ennél sokkal több, a testvéremék is csodás masszázsszalon oldaláról tudtak informálódni. Ott olvasták azt is, hogy mi a metódusa egy thai talpmasszázsnak.

Nagyon jól informál az oldal, erre rögtön fel is figyeltek a testvéremék, jóleső érzés volt számukra, hogy szinte észrevétlenül percek óta olvassák az oldalt.

Tehát azt magyarázták, hogy a masszázs zokniban történik, a thai masszázsra jellemző, hogy minden masszázs ruhában, zokniban megy végbe. Ahogy tájékozódtak, hogy első körben cirógató, simogató mozdulatokkal térképezik fel a láb talp részét, majd elkezdődik a masszírozás, és ezáltal a talpat nyomkodva a szervekre tud jótékony hatást kifejteni a masszőr.

talpmasszázs hatásai

Tehát a talpmasszázs hatásai nem mások, minthogy fokozódik a vérkeringés, erősödik az immunrendszer. Annyira megnyerte a testvéreméket ez a csodás szalon, hogy időpontot is foglaltak rögvest. Nem is tudták, hogy a szalon annyira népszerű, hogy két üzletük is van a városban, így lehetőségük volt a hozzájuk közelebb esőhöz helyet foglalni. Telefonon keresztül foglaltak, nagyon kedves és segítőkész személyzettel sikerült beszélniük, aki rögvest tudott számukra megfelelő időpontot biztosítani. Nagyon izgatottak voltak, amikor a masszázsszalonba érkeztek, de a hely annyira varázslatos volt, hogy az a várokozással teli izgalom el is múlt. Amikor pedig a szakavatott kezek közé kerültek, minden izgalmuk elmúlt, és élvezték a relaxáló, vérkeringést fokozó talpmasszázst.

A szalon annyira elnyerte a tetszésüket, hogy utána még napokig arról beszéltek, hogy teljes mértékben olyan volt, mintha külföldön lennének, hiszen rendkívüli módon autentikus a szalon kinézete, a színek, még az illatok is. A testvéremék úgy döntöttek, hogy rendszeresen látogatni fogják a szalont, hiszen felemelő és egyben kikapcsoló élménnyel gazdagodtak. Ezeket az élményeket jó, hogy megosztották velem is. De nem csak nekem mesélték el és ajánlották a thai masszázs szalont, hanem az összes barátjuknak ódákat zengtek, mindenkit arra ösztönöznek, hogy menjenek és próbálják ők is ki.