Egy forró ital és filmek

Amikor az öcsémmel gyerekek voltunk, a film nézés be volt osztva, hogy ne az legyen, hogy egész nap csak ülünk a tv előtt. Inkább menjünk ki játszani a szabadba. Szóval az a szokás, hogy ha beteg vagyok, akkor egy picit többet filmezhetek, azóta is megmaradt. Bár azóta már felnőttem, és én osztom be a saját időmet, ha beteg vagyok nem nagyon szeretek kikelni az ágyból, főleg sorozatokat vagy filmeket nézek (persze most is csak mértékkel).

A probléma mindig akkor kezdődik, amikor már fogyóban van a megfázásra szedett gyógyszer és el kell menni a patikába. Meg vannak a bevált gyógyszereim, nem nagyon szeretek mást használni.  Netes böngészéseim során rábukkantam a prevenciopatika.hu oldalára. Szimpatikus volt az egyszerű, kellemes árnyalatokkal ellátott honlap, el is kezdtem körülnézni. A felhasználóbarát navigációnak köszönhetően, gyorsan megtaláltam, amit kerestem. De mivel láttam, hogy 12 ezer forint felett ingyenes a kiszállítás, ezért gyorsan a mamáéknak is beszereztem itt egy-két vitamint.

Szerencsémre volt egy GLS pont egy utcával odébb, ami meg volt jelölve lehetséges szállítási pontnak. Pár kattintással megrendeltem, és reméltem, hogy minél előtt megérkezik. Egy kicsit tartottam dologtól, mert vasárnap rendeltem, és ki tudja, hogy hétfőn sorra kerülök-e a rendelések összekészítésénél?

De nem volt semmilyen probléma, két nap után már kaptam is az értesítést, hogy mehetek a csomagomért. Pont időben, aznap reggelre már elfogyott a készletem. Összeszedtem a kis csomagomat, visszabújtam a takarókupac közé a bögre forró gyógyszeres teámmal és néztem tovább kedvenc filmjeimet. Azóta is, ha hasonló problémám adódik, a prevenciopatika.hu oldaláról rendelek.

prevenciopatika.hu