Csodálatos film egy parfümkeverőről, és az életünk megváltozott

Legalábbis most úgy érzem, hogy engem annyira hajt egy új dolog, ami így elhomályosít mindent. Amint kiléptünk a moziból, az volt az első, hogy utánanézzek: lehetséges? Ez részemről is lehetséges lenne? Az, amit a filmen láttam: otthon, magamnak készíteni akár saját parfümöt?

A pipereporta.hu oldalon találtam a legjobb megoldásokat erre, a legbiztatóbb dolgokat és a legnagyobb választékokat is ehhez! Van ott továbbá mindenféle gyertya alapanyag is, no meg minden a szappankészítéshez, és a naturális kozmetikumok világa is megnyílik előttünk. Szinte minden lehetséges, csak akarni kell, az ő kínálatukon nem fog múlni, és ha kicsit utánaolvasunk, kik csinálják ezt a shopot, láthatjuk, a lelkesedéssel sincs baj.

Motivációt meríteni belőlük is bőven lehet, noha nem akarom úgy bemutatni ezt a műfajt, amit borzasztóan nehéz lenne kitanulni… Ha ez érdekel minket, ha jók akarunk lenni benne, menni fog. Ők hoznak mindenféle hozzávalót. Van tehát gyertya alapanyag is, ami pedig a feleségem mániája. Ő imád esténként, a pihenéshez, a közös dolgokhoz gyertyát gyújtani ugyanis, mert olyan hangulatos.

Ez utóbbi nagykategóriában (gyertya alapanyag) találunk illatolajokat gyertyákba, folyékony gyertyaszínezőket, szilárd gyertyaszínezőket, viaszokat, kanócokat, egyebeket is.

De térjünk is vissza tehát a parfümökhöz! Van külön “Férfi illatok” kategória is a pipereporta.hu webshopban, ahogy különböző dizájner illatolajok, így lesz terepem a kísérletezésre. Barna patikai üvegekben árulják ezeket, önmagukban nem használhatók (úgy értem, nem felvihetők), szükség lesz tanulásra, önképzésre a keveréshez, de már a sokadik oldal írja, hogy ez tényleg nem a világ végéig tartó tanulást jelenti, csak egy kis utánaolvasást. Nem árt tudni elkülöníteni, mi az az alapillat, a fejillat és a szívillat. Ugyanakkor van egy csomó recept is, amiket bármeddig olvasgatok, szinte minden van hozzájuk a pipereporta.hu oldalon!

Ez az oldal széles rétegeket fed le széles körű érdeklődéssel: segíti a spórolást alapvető dolgok otthoni előállításával, ugyanakkor az ínyenceknek, a kifinomult egyediséget kedvelőknek is kedveznek, méghozzá a legmagasabb minőséggel! Nézzetek szét náluk, lenyűgöző, hogy mi mindenben tudnak segíteni, és szerintem a neten való rendelés lehetősége mellett érdemes lehet a boltjukba is ellátogatni személyesen.

Elképzelem, milyen jó lesz társaságba járni így! Annyira akarom elsajátítani ezt a tudást, hogy idővel aztán mindenki megkérdezze: “milyen fantasztikus parfüm van rajtad”? Képzeljétek el, milyen érzés lesz megosztani, hogy egy saját, magamnak kikevert illat ez, amit éreznek…

Ugyanakkor, ha fürdőbombákkal vagy ilyesmivel ütnétek el szerethetően az időt, és utána élvezni akarjátok a munkátok gyümölcsét, akkor is a Pipere Portát javaslom mindenben!