Bájkerek 1994-ből – motoros találkozók, szubkultúra, gumifüstölés…

A Bájkerek című dokumentumfilm szerzőinek a célja a magyar motoros kultúrának a szemléltetése és ábrázolása volt a bő 25 évvel ezelőtt. Ennek a filmnek az anyagát motoros összejöveteleken forgatták, és kiválóan bemutatja a motoros társadalmat. Ezeknek a találkozóknak kihagyhatatlan részét képezték az emlékezetes gumifüstölések. Ez a hagyomány még a mai találkozókon is él. A látványosság következtében bizony gyakran nem sok minta maradt a motorgumikon. Persze ez nem jelent különösebb problémát. Hiszen a https://www.motortire.hu webshopból vásárolt motorabroncsok akár már másnap bevetésre készen, a kerekekre szerelve néznek az új kalandoknak elébe.

A motortire.hu oldaláról ugyanis akár regisztráció nélkül is lehet vásárolni. Mindössze a kapcsolattartási és számlázási adatokat kell kitölteni és követni a megfelelő utasításokat a megrendelés véglegesítéséhez. Ezután személyes átvételt vagy DPD futárszolgálatos kiszállítást is lehet kérni. Ennek megfelelően a telephelyen lehet készpénzzel vagy bankkártyával fizetni, a futárnak pedig utánvéttel, ha nem történt előtte előre utalás.

A kiszállított motorgumikra a https://www.motortire.hu oldalon 12 hónap garanciát kapunk. Garancia akkor érvényesíthető, ha az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik, valamint erre és a felszerelésre vonatkozó gyártói előírásokat feltétlenül betartották. Vannak esetek, amikor nem érvényesíthető a garancia. Ilyenek például a helytelen tárolás miatt keletkezett hibák, a járműnek vagy tartozékainak hibája, a gyártói előírások figyelmen kívül hagyásából származó szerelési vagy üzemeltetési hiba. Továbbá ide tartoznak a javított abroncsok, a nem rendeltetés szerint használt abroncsok, a baleset vagy egyéb külső behatás miatt keletkezett hibák, illetve a versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat okozta hibák.