Az autójavítás a valóságban is lehet olyan gyors, mint a filmekben

Biztosan Te is megfigyelted már, hogy amikor egy filmben, sorozatban egy autót kell megjavítani, akkor két eset lehetséges: vagy kínosan sokáig tart, vagy pikk-pakk megvan. Attól függ csak, hogy mennyire szeretnék ezzel fokozni a drámaiságot. Ám a valóságban az ilyesmi akár kínosan hosszúra is nyúlhat, attól függően, hogy hová viszed a járgányodat javítani. Aki nem megfelelően választ, az bizony megszívhatja, ám aki ráakad az olyan csiszolatlan gyémántokra, mint például a www.metaautoszerviz.hu, az sokkal könnyebben is megúszhatja! Az első néhány alkalommal nem voltam túlzottan körültekintő, én is beleszaladtam egy-két rosszabb helybe, ám a Méta Autószerviz bebizonyította nekem, hogy nem kell az apróságokért is heteket várni!

Amikor eljön az olajcsere ideje, az ember előre fél. Rá-rá sandít a kilométermérőre, hogy mennyi van még hátra a következő állomásig, és milyen indokkal halaszthatná el, de sajnos ez nem így működik. Az autót nem elég üzemanyaggal tankolni, a megfelelő kenésről is gondoskodni kell motorolaj formájában. Ha ez nincs meg, akkor az alkatrészek nagyon hamar elkopnak, elöregednek, elrozsdásodnak, és vakarhatjuk a fejünket, hogy mit csináltunk rosszul. Beiktathatjuk az olajcserét bizonyos megtett kilométer vagy eltelt idő után is, ez attól függ, hogy milyenek az autózási szokásaink. Aki minden nap akár órákat is jár vele, annak inkább a megtett kilométert érdemes nézni, hétvégi sofőrök viszont jobban teszik, ha a naptárat lesik. Akárhogy is, az olaj egy idő után elöregszik és cserélni kell.

Szóval esedékessé vált az olajcsere, de én sajnos nem tudom magamnak megcsinálni (igen, ilyen béna vagyok), úgyhogy szakemberre szoktam bízni. Korábban sajnos jártam már úgy, hogy elvittem egy olcsó helyre, és rossz minőségű, szőkített olajat töltöttek bele, és ha nem veszem időben észre, akkor akár maradandó károk is keletkezhettek volna a kocsimban. Utána már jobban odafigyeltem, de sajnos a jobb helyek népszerűek is, ami hosszú várakozási időt jelent. Tehát otthagyom a verdát egy ilyen alap dologra, és csak egy héttel később mehetek érte, addig meg marad a bérautó. Ebből lett elegem, és elkezdtem keresni egy közeli, tehát Budapesten található, de jó áron dolgozó és megbízható autószervizt. Így akadtam rá a www.metaautoszerviz.hu oldalára, és, hogy őszinte legyek, szinte rögtön meggyőztek.

www.metaautoszerviz.hu

Abszolúte a szakszerűség és a hozzáértés, elhivatottság árad az oldalukból, tényleg olyannak tűnnek, akik értenek hozzá. Emellett jól megközelíthető helyen is vannak, és ami a legfontosabb: informálják a hozzájuk fordulókat. Nem is tudom, találkoztam-e már olyan autószerviz weboldallal, amin ilyen sok tartalom lett volna! Máshol legfeljebb egy nyitvatartási idő meg egy telefonszám, és slussz. Itt viszont szépen utánaolvashattam mindennek, amire csak kíváncsi voltam. A www.metaautoszerviz.hu egy igazi kincs, és nem is bántam meg, hogy hozzájuk fordultam.

Felhívtam őket, és megbeszéltem a kollégával, hogy mikorra vihetem oda a kocsit. Így is lett, a megbeszélt napon és időben megjelentem, és egyeztettünk minden szükséges információt. Ezúttal mindössze pár napot kellett várnom, és már hívtak is, hogy mehetek a járműért! Micsoda gyorsaság! Szinte meg is lepődtem, hogy mennyire hamar sorra került az enyém. Boldogan mentem is érte, és képzeld el, a munkadíj sem volt arcpirítóan magas, sőt! A többihez képes kifejezetten kedvező áron sikerült megcsináltatnom az olajcserét, és az autóm azóta is szalad, mint a szél. Azt hiszem, ha a későbbiekben esetleg valamilyen szerelésre szorulna (ami remélem, hogy jó sokára lesz), akkor is a www.metaautoszerviz.hu lesz az első, ami eszembe fog jutni. És Neked is kifejezetten ajánlom, keresd fel őket bármivel, legyen szó akár futóműről, fékről, vagy éppen vizsga előkészítésről. Ők biztosan megoldják gyorsan és jó áron.