Arcápolási szett, ami nekem is és még anyukámnak is jó!

Ritka az olyan arcápolási szett, ami generációkon átívelően használható egy családban, de nekem mégis sikerült találni egy ilyet. Akár a filmekbe is beleillene egy ilyen termék, ahol színék anyák és lányaik egyaránt egy ilyen termékcsaláddal maradnak örökké szépek és fiatalosak. Pedig az idősebb bőr alapvetően más fajta törődést kívánna, de itt mégis csak van arra mód, hogy ugyanazt az arcápolási szettet használja egy 20-as éveiben járó és egy 40-es éveiben járó hölgy is. Ez nem valami filmes trükk, csak egy nagyon jól sikerült termék együttes, amit érdemes is együtt használni. Ha már ti is elhiszitek, hogy ez nem csak valami filmes trükk, akkor nyugodtan olvassatok tovább.

A Florence Bio oldalán találkoztam össze azzal a csomaggal, amiben azóta is töretlenül hiszek: arcápolási szett, amely 4 részből tevődik össze. Ez a négy rész pedig a következő: arclemosó tej, arctonik, C-vitaminos szérum és hidratáló krém. Minden egyes elemmel kapcsolatban bővebb információt lehet találni a florencebio.hu oldalon. Mellette pedig ott van minden a szállítással és ezekkel a szükséges dolgokkal kapcsolatban. Például innen lehet tudni, hogy a szállítás ingyenes 13 000 forint feletti rendelés esetén. Aztán azt is innen tudom, hogy 2 munkanapon belül még házhoz is szállítják a kiválasztott termékeket, ami szerintem elég jó határidő – nem kell nagyon előre gondolkodni, ha valami elfogy, elég akkor reagálni, amikor ténylegesen aktuálissá válik.

Ami pedig különösen szimpatikussá teszi ezt az oldalt az az, hogy 30 napig pénzvisszafizetési garanciát vállalnak. Tehát, ha mégsem válik be a termék, amire ők azt ígérik, hogy be fog, akkor vissza lehet igényelni a kifizetett összeget.

A Florence Bio pedig ezek mellett minden hozzávalót feltüntet az oldalán, ami csak előkerülhet az egyes termékekkel kapcsolatban. Az arcápolási szett mind a négy elemével kapcsolatban hosszasan lehet olvasgatni a weben, hogy melyik alapanyag pontosan mire is jó és miért érdemes azt a terméket használni. Azért is érdemes egyben használni ezeket a termékeket, mert olyan összetevőket is tartalmaznak, amelyek egymás hatását segítik elő. Így például a csipkebogyó kivonat, ami a tonikban is megtalálható segíthet abban, hogy a szérumban található C-vitamin könnyebben felszívódjon és ezáltal jobban ápolja a bőrünket.

A sorrendet nem érdemes felcserélni a fentebb említett okoknál fogva, hiszen akkor nem az ideális módon jutnak be ezek a dolgok a szervezetünkbe. De a felhasználással és minden összetevővel kapcsolatban is a szükséges információk megtalálható a florencebio.hu oldalon, tehát aki szeretne tájékozódni ezzel kapcsolatban, az ott megteheti. Ez az arcápolási szett szerintem garancia a szép bőrre, hiszen anyukám és én is ugyanúgy tudjuk használni és mindkettőnk számára hatásos és jól ápolja a bőrünket.