Amikor egy film valóra válik

Több amerikai filmben is láttam már, hogy hatalmas száz méteres üveg épületek oldalára tapadva másznak fel emberek a felhőkarcoló tetejére, vagy éppen ablakot tisztítanak extrém körülmények között. Mindig is szerettem a kihívásokat és teljesen véletlenül kiszemeltem magamnak egy körülbelül ötven méter magas üveg épületet, ahol kipróbálhattam új hobbimat.

Egy dolgot persze tudtam, nem szeretném, hogy ez legyen az utolsó kalandom, ezért megfelelő felszerelésre volt szükségem. Szerencsére gyorsan ráleltem a LumaxPro.hu weboldalra, ahol voltaképpen szinte minden eszközt megtaláltam, amire szükségem volt.

A LumaxPro.hu-n mindenféle munkavédelmi ruházat és cipő megtalálható, valamint, ha olyan szerencsés vagy, hogy Budapesten laksz, akkor helyben fel is próbálhatod ezeket a dolgokat. A weboldalon rendkívüli részletességgel és hatalmas méret választékban kapható minden, persze a védőeszközök és kiegészítők listája sem rövid.

Laikusként állítható, egy méretű testhevedert vásároltam, abban bízva, hogy ezzel nem tévedhetek nagyot. Minden testhevedernél részletes leírásban megtalálható, hogy mire is lehet pontosan használni és milyen részei vannak annak a terméknek, amit választunk. Egy ilyen hevederhez már akár 8.900 forintért is hozzá tudunk jutni, viszont fontos elolvasnunk azt, hogy mikor is használható ez az eszköz a gyakorlatban. Már egy 9.200 forintos heveder is kapható 10 éves élettartammal és 140 kg-s terhelhetőséggel viszont márkától függően akár 139.000 forintért is találhatunk nekünk megfelelőt.

Igazan kézenfekvőnek tartom, hogy márka szerint is megtalálhatóak a termékek a LumaxPro.hu weboldalon keresztül. Itt az adott logóra kattintva megismerhetjük a partnereket, hogyan és kiknek készülnek a termékek, mióta foglalkoznak gyártással és különleges figyelmet szentelnek arra, hogy aki használja a termeket, teljes mértékben meg legyen vele elégedve. Szintén ez a márkajelzés alatt néhol megtekinthetjük az adott évre szóló teljes katalógusukat is. Nem is gondolnánk, hogy mennyi munka és tervezés áll minden darab mögött, a gyártók arra törekednek, hogy a praktikussághoz jó kinézet és büszke viselet társuljon. Ezt az is tanúsítja, hogy közvélemény kutatásokat végeznek a dolgozók körben és felmérik az igényeket, tapasztalatokat.

Természetesen több tapasztaltabb barátom tanácsát is kikértem arról, hogy mégis mit érdemes ilyenkor megvenni, hogy nehogy abba a hibába essek, hogy valami fontos dolgot elfelejtek vagy éppen túl sok felesleges dolgok viszek magammal. Abban mindannyian egyet érettek, hogy egy jobb minőségű zuhanásgátló rendszerbe mindenképpen érdemes befektetni, hiszen ezek az eszközök az adott helyzetben életmentők lehetnek számomra.

Mikor már az utolsó karabinert is sikerült belehelyeznem kosaramba nagyon büszke voltam magamra és az éppen akciós termékeket is átfutottam, ahol remek áron találtam pólókat, pulóvereket, bakancsokat és nadrágokat 30%-kal olcsóbban.

Az állandó kedvezményeknek köszönhetően nagyon jó áron tudtam hozzájutni a szükséges felszereléshez és egy tűzoltó barátom kíséretében sikeresen felmásztam az üveg épület tetejére. Nagyon büszke vagyok magamra és persze ezt a LumaxPro.hu-nak is köszönhetem.

Manapság rendszeresen rendelek az oldalról és mosolyt csal az arcomra, mikor azokra a filmekre gondolok, amikor az egész meg csak egy álom volt.

LumaxPro.hu