A legjobb apás ajándék, amit egy filmben láttam

Ha vasárnap van, akkor a nap a pihenésről szól. Legalábbis apának biztosan, hiszen ilyenkor mindig befoglalja a kényelmes kanapét a nappaliban és reggeltől estig unalmas dokumentumfilmeket és adásokat néz a horgászatról, és egyéb hasonló, apukás tartalmakról. Persze ez engem mindig dühít, hiszen a távirányító ilyenkor tiltott terep, és nem is álmodhatok arról, hogy valami nekem tetsző filmet nézzünk a TV-ben. Azonban mindig rájövök, hogy egy hosszú, munkával teli hét után ez a legkevesebb, amit egy szülő megérdemel.

A minap is a szokásos menetrend ment végbe, apa csak akkor dugta ki az orrát a szobából, amikor ebédhez hívtuk. Általában ilyenkor csendben, de gyorsan megebédel, hogy minél hamarabb visszamehessen figyelni a képernyőből áradó okosságokat, most azonban evés helyett be sem állt a szája az imént látott dokumentumfilmről, ami az autóra szerelhető vadriasztókról szólt. Sosem gondoltam volna, hogy valakit ilyen izgalomba tud hozni egy ehhez hasonló tárgy, de annyira jó volt őt így látni, hogy eszembe jutott, mi lenne, ha meglepném egy ilyen szerkentyűvel, hiszen amúgy is közeledik a születésnapja.

Így hát a napom további részét az interneten való keresgéléssel töltöttem, ami bevallom, nem volt egyszerű feladat. Nap végére a keresési előzményeim csak olyanokból álltak, hogy „tökéletes vadriasztó”, „vadriasztó autóra ”, „melyik a legjobb autós vadriasztó?”. Végül rábukkantam a tökéletes oldalra, ami a megmentőm lett a hosszas keresgélés után.

Az autofelszerelesek.hu-n megtaláltam mindent, amit kerestem. A cég 2004 óta, már lassan húsz éve foglalkozik autófelszerelések értékesítésével, valamint bérbe adásával, így bizalommal fordultam feléjük. A weboldalon több árkategóriában és változatban találtam különböző vadriasztókat. Mindegyikhez külön leírás tartozott, amely segítségével, és egy kis utána olvasással hamar rátaláltam az apának megfelelő verzióra. Az adatok mellett más vásárlók véleményei is fel vannak tüntetve az oldalon, így azok elolvasására is lehetőségem volt, ez pedig megkönnyítette a választásomat, valamint elérhető egy funkció a termékek összehasonlítására, így teljesen biztosra mehettem abban, hogy valóban a jó vadriasztót választom ki. Ha mindez még nem lenne elég, alkalmad nyílik arra is, hogy felvedd a kapcsolatot egy ott dolgozó szakemberrel, akinek bármilyen kérdést feltehetsz a termékekről.

Hatalmas pluszpontként könyveltem el azt is, hogy a termékek magyar fejlesztésűek. A kiválasztott vadriasztó pont raktáron is volt, így még aznap meg is rendeltem. Igazán nagy pozitívum, hogy ha munkanapokon délután kettőig leadod a rendelésedet, még aznap átadják csomagodat a futárnak. Mivel én már este rendeltem, így lecsúsztam erről a lehetőségről, azonban így is másnap már a szállító cégnél volt a küldeményem.

A szállításért nem kellett fizetnem, hiszen 24990ft után ingyenesen küldik ki az árucikkeket. Továbbá több fizetési módra is van lehetősége a vásárlónak, nem csak bankkártyával és utalással fizethetsz, hanem utánvéttel is megoldható a vásárlás a készpénzkedvelőknek.

A kiszállítás nagyon gyorsnak viszonyult, pár napon belül meg is érkezett a termék, így még dugdosnom kellett egy hétig, hogy senki se találja meg a lakásban, és lője le a meglepetést. Amikor elérkezett az ajándékozás pillanata, még egy kicsit el is érzékenyültem, hiszen apán látszott, hogy egyáltalán nem számított ilyen ajándékra, és tényleg teljesült egy kívánsága. Így hát köszönettel tartozom az autofelszerelesek.hu-nak, hiszen apukámnak egy csodás szülinapot, nekem pedig egy hihetetlenül pozitív vásárlói élményt nyújtott. Biztos vagyok benne, hogy ismételten őket fogom választani, ha valamilyen autós kiegészítőre lenne szükségem a jövőben, vagy ha egyszer nekem is kellene egy vadriasztó autóra.