A kedvenc filmjeink meghatározhatják álmainkat

A kedvenc filmemben az elvált főhősnőnek egy kis péksége van, amiben a jobbnál jobb sütiket és sós harapnivalókat készít.

Ez az a film, amit akár még egymás után is többször képes vagyok megnézni és mindig észreveszek egy új dolgot benne, ami addig valahogy nem tűnt fel. A kedvenc jeleneteim a pékségben forognak. 

Talán ez formálta az én álmomat is, hogy egyszer nyissak egy kis pékséget.

Hogy egyszer meg is valósuljon ez a dédelgetett elképzelésem elkezdtem összerakni egy költségvetést. Ehhez persze rengeteg internetes keresésre volt szükség.

A berendezéstől kezdve a gépekig mindennek utána kellett néznem.

Így találtam rá a https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep oldalra is, ahol a tészták előkészítéséhez szükséges dagasztógépek közül tudtam válogatni.

Az oldal egyébként az rdealer nevű, magyarországi céghez tartozik. Tapolcán két telephellyel is rendelkeznek, bemutatóhelyükön pedig számos terméküket meg is tekinthetjük. 

Mivel én pesti vagyok, csak úgy nem szoktam leugrani Tapolcára, így a szuperül összerakott oldalukon keresztül is tudtam tájékozódni.

A kezdőoldalon rögtön akciós termékek is vannak, de én kimondottan a dagasztógépekre akartam rákeresni.

Azokat a https://rdealer.hu/termekek/dagasztogep linken keresztül értem el.

A megjelenő listában a találatok szűkítésére lehetőség van a márka, állapot vagy ár kapcsán, attól függően, hogy milyen szempontok fontosak a számunkra.

A megjelenő termékek egyébként mindegyike képpel ellátott, így nem vakon kell a képzelőerőnkre bízni, hogy mire is olvasunk.

Ez azért is szerencsés, mivel a cég árul használt gépeket is, így tényleg minden apróságot megfigyelhetünk a csatolt fotókon.

Egy-egy termék külön oldalán ugyanis több képet is megtekinthetünk a főbb specifikációkról szóló leírás mellett.

Az árakat alapból forintban tüntetik fel, de ezt könnyen átválthatjuk euróra a weblap jobb felső sarkában a legördülő listából a kívánt pénznemet kiválasztva.

Visszatérve a dagasztógép ajánlatokra vegyesen találunk új és már használt, de kiváló állapotú termékeket.

Ha hirtelen nem tudunk dönteni, akkor is hozzáadhatjuk a szimpatikus termékeket a kedvencek listához, hogy később is pár kattintással egyből az nyíljon meg és ne kelljen újra keresgélni.

Ha már a vásárlásnál tartunk akkor a kiválasztott gépnél a kiskosárra kattintva tehetjük meg a következő lépést. Ekkor felugranak az rdealer elérhetőségei, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot a cég munkatársaival az egyeztetés végett.

Ezt megtehetjük e-mailen, telefonon de akár személyesen is.

Mivel én pesti vagyok, így a termék szállítását nem tudnám egykönnyen megoldani, de erre is van megoldás, csak egyeztetnünk szükséges az rdealer-rel.

Én egy használt 20 literes dagasztógépet néztem ki, amire annak ellenére, hogy nem új termék még így is 3 hónap garanciát vállalnak. Ha újat választottam volna, akkor ez az idő 1 évre emelkedne.

Valamelyik hétköznap reggel 8 és délután 4 között, a nyitvatartási idejükben biztosan felhívom az rdealert, hogy egyeztessük a részleteket és végre egy lépést tegyek az álmaim megvalósításának eléréséhez.

Bár mindegyik szükséges termék esetében ilyen jó céget találnék. De legalább az összes vendéglátóipari gép kérdése meg van oldva, mivel biztosan mindent az rdealer-től fogok beszerezni.