A filmnézés csak egy jól működő radiátor mellett élvezetes

Szenvedélyem a filmnézés és a VHS kazetták gyűjtése. Ez egyfajta hobbi, de valójában sokkal több annál. Vasárnap délutánonként, mikor megettük a feleségem által készített csodálatos ebédet, le szoktam menni a garázsomba. Na ne úgy képzeljétek el, hogy a garázsom egy kis koszos pöcegödör. Van itt kérem szépen fotel, függönyök és nem utolsó sorban egy hatalmas tévé.

Történt azonban velem az utóbbi héten, hogy tönkrement a radiátorom. Most, hogy decemberre jár az idő, el tudjátok képzelni, hogy milyen kellemes lehet ott ülni. A baj azonban csőstül jött (szó szerint), mert eldugult a garázsba vezető lefolyó is. Viccesen megjegyeztem, hogy most már csak a gázkazánnak kéne tönkremennie…Meg is történt rá egy napra.

Víz-, gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával volt csak számomra elképzelhető. Utána kellett néznem, hogy hol lehet rátermett embereket találni. Az interneten egy Vízgázfűtésszerelő 24 oldalt dobott be a kereső az elsők között. Felcsillant a remény bennem, hogy lehet egy helyen el tudom intézni a rám szakadt gondokat.

Az oldal szép volt, de ennyi nem volt elég arra, hogy rögtön meggyőzzenek. Az első szempont, aminek meg kellett felelnie, az a megbízhatóság volt. Milyen információk alapján győződtem meg arról, hogy bízhatok a Vízgázfűtésszerelő 24 szolgáltatásában? Először is, a főoldalra kibiggyesztett 30 év tapasztalat kiírás alapján. Másodszor pedig a cégről írt online vélemények miatt. Olvastam több cikket is arról, hogy mennyire megérte felhívni őket, mert pár órán belül meg is érkeztek.

Mindenki tudja alapjáraton hogy megy ez. Elromlik valami otthon, felhívjuk a szerelőt. Az kiszab egy borsos árat és azt mondja, hogy jövő hónapban el tud jönni megnézni. Az érkezésig pedig a családunknak több takaróval kell aludnia. Egyébként meg egész nap fagyoskodik mindenki.

Itt erről szó sem volt. Már a kezdőlapon büszkén hirdették, hogy akár 1 órán belül is meg tudnak érkezni. Ez felkeltette az érdeklődésemet. Víz-, gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával elég nehezen elképzelhető a mai világban. De a Vízgázfűtésszerelő 24 oldala egészen arra adott okot, hogy elhiggye az ember, hogy igenis létezhet.

Víz-, gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával

Végignéztem a fűtéssel, vízzel és gázzal kapcsolatos problémáim kategóriáját. Itt szép, részletes, de nem túl hosszú leírást kaptunk arról, hogy mi a teendő. Szimpatikus volt, hogy elmagyarázták, hogy milyen esetekben indokolt a szerelő kihívása. Ezzel rögtön el lehetett kerülni a felesleges pénzkidobást. A tény, hogy ezekről tájékoztatják az embereket, azért fest igazán pozitív képet a Vízgázfűtésszerelő 24-ről, mert ebből is látszik, hogy nem a pénz az elsődleges érdeklődésük.

Úgy éreztem, hogy lassan itt az ideje annak, hogy felhívjam őket. Nem akartam heteket várni arra, hogy újra megtarthassam a házimozis hétvégéimet. Utólagosan azt tudom mondani, hogy ezen az oldalon víz-, gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával, valóban megvalósítható.

Kiérkeztek egy órán belül hozzám. Illedelmesek voltak és éreztették velem, hogy mégiscsak az én házam. Körbevezettem őket, megmutattam nekik, hogy mivel van probléma. Ők pedig ezután szó nélkül nekiálltak a munkának. Nem voltak ám cigiszünetek, vagy üldögéléssel töltött órák. Végig szépen dolgoztak, odaadóan és pontosan. Pár óra elteltével már az ajtóban álltunk és el is búcsúztunk.

Nekem pedig azóta visszatértek a kellemes mozis vasárnapjaim. Még jobb azonban, hogy a jövőtől sem kell tartanom. Ha bármilyen dolog meghibásodna a lakásomban, most már van egy biztos oldal, ahol víz-, gáz-, fűtésszerelés profi szakemberektől, garanciával elérhető.