A filmes estén dugulást kellett hárítani

Az egyik este átjöttek a barátaink egy amolyan filmnézős estre. Mi szoktunk ilyet csinálni, mert nagyon szeretünk filmezni és nagyon szeretjük a magyar filmeket legfőképpen. Ilyenkor átjönnek a barátaink, mindenki hoz valamit és csak nevetünk vagy sírunk, attól függően, hogy éppen milyen filmet nézünk.

Én például nagyon szeretek készülődni egy ilyen filmes estre. Általában sütök valamit, amit nagyon szeretnek a vendégek, mert mindig meglepem őket valami finomsággal. Lehet sós vagy édes, nekem mindegy, én megcsinálok bármit, ami mindig elfogy az utolsó szem morzsáig.

Az italt általában a vendégek szokták hozni. Van mikor alkoholt, de van mikor csak valamilyen üdítőt, sőt mostanában már házikészítésű italokat szoktunk szürcsölni.

Ezen az ominózus estén ezúttal nem a filmé volt a főszerep, hanem a dugulásé, ugyanis eldugult a wc. Ekkor végigfutott az agyunkon, hogy SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében, most mi legyen. Aztán az egyik barátom ajánlotta a vizszereles.net céget, amelyhez már többször is volt szerencséje, és mindig nagyon meg volt vele elégedve. Ezért hívtuk őket most is.

Már több mint 30 éve vannak a szakmában, ahol olyan problémákat oldanak meg, mint a csőtörés, duguláselhárítás vagy a fűtés- és vízszerelés. Egyszóval szinte mindenhez értenek, persze ez a 30 év alatt bőven volt is idő arra, hogy találkozzanak mindenféle problémával. Náluk a garancia pont ezt takarja, vagyis a szakmai tudást, amit ez idő alatt megszereztek. Ezért csak olyan szerelőkkel és kollégákkal dolgoznak együtt, akiknek megvan az úgynevezett AA minősítése, ami jelenleg a lehető legmagasabb. Ezzel is a minőségre törekszenek, hiszen manapság ez nagyon fontos.

Szintén egy nagyon fontos tényező, amiért gyakran választják ezt a céget és a szolgáltatásaikat az a számla. Vagyis, hogy kapunk tőlük számlát. Azt hiszem, hogy ezt különösebben nem kell taglalni, hogy ez miért is olyan nagy szám napjainkban az ilyen szolgáltatásokkal kapcsolatban. Hányszor fordult már elő, hogy egyáltalán semmilyen számlát nem kaptunk a szerelőtől, aki kijött hozzánk? Náluk szerencsére ez nem így működik, hiszen vállalják a felelősséget az általuk elvégzett munkákért.

Az ő számláikat az összes magyarországi biztosító elfogadja. Ez miért lényeges? Mert bizony gyakran megeshet, hogy az a bizonyos kár, ami a lakásban vagy házban keletkezik nem kevés, vagyis elég nagy összegre rúg. Ezt általában állja a biztosító, de csak számla ellenében. Ha nincs számla, akkor nincs biztosítás sem, így ez ezért nagyon fontos.

A kapcsolatot úgy tudjuk felvenni velük, hogy egészen egyszerűen kérünk egy visszahívást. Ehhez az oldalon található űrlapot kell kitölteni, amelyben meg kell adni a visszahívást kérő nevét, telefonszámát és email címét is, valamint lehet hagyni egy rövid üzenetet. Itt nyilván azt érdemes leírni, hogy mivel kapcsolatban kérjük a visszahívást, vagyis mi a probléma. Nem kell félni, mert a visszahívás nem szokott hetekig eltartani, általában csörögnek, amint tudnak.

Hipp-hopp, hamar meg volt a szerelő az egész munkával és most már a barátaink is tudják, hogy ha SOS vízszerelés kell Budapesten és Pest megyében.