A filmes délutánt is tönkreteheti egy kifogyott patron

Az életem legfontosabb részei a filmek. Ezeken nőttem fel, ezek adtak morális iránytűt az életem olyan bizonytalan helyzeteiben, amikben nélkülük rossz döntéseket hoztam volna. Ezért olyan jó, hogy a szomszédságnak minden nyáron kerti mozit tudok szervezni. Előtte mindig kinyomtatok pár tucat hirdető lapot, amiket kiaggatok a közeli lámpaoszlopokra.

Minden évben így szokott ez menni, az emberek hozzá vannak szokva. A közösségben sokszor azt érzem, ez a legfontosabb szerepem. Idén azonban a terveim bedőlni látszottak. A katasztrófa egy kellemes, nyári délutánon ütött be.

Éppen elkezdtem kinyomtatni a hirdetéseimet, mikor a nyomtatóm kijelezte, hogy kifogyott a patronom. Bár nem volt forróság, de leizzadtam a gépem előtt. Keresnem kellett egy olyan oldalt, ahol HP Patron | Ingyenes Kiszállítás mellett rendelhető, minél hamarabb. Az e havi fizetésem nagy része arra ment el, hogy megszervezzem a kerti partit, ezért egy olcsó, de megbízható oldalra volt szükségem.

A HP Patron | Ingyenes Kiszállítás keresésemre végül a Nyomtatóalkatrész oldalát adta ki. Először nem hittem, hogy ilyen hamar megtaláltam az ideális helyet, ahol patront vehetek. Az első benyomásom egyértelműen az volt, hogy tetszik az oldal kinézete. Nem volt túldíszítve, de nem is volt igénytelen. Valahogyan elérte ebben az arany középutat.

A termékek is kellemesen voltak feltüntetve. Mindegyikről pont elég információt kapott az ember. Lehetett látni az árakat, illetve azt, hogy ha többet vásárol az ember, milyen kedvezményeket kaphat. Szeretem ezt a minimalista stílust. Aki erre az oldalra jön, úgyis tudja, hogy mit akar keresni. Nem kell, hogy az arcába másszanak rengeteg sor információval.

De engem a HP Patron | Ingyenes Kiszállítás kategória érdekelt, úgyhogy rá is kattintottam. Nagyon okosan volt kialakítva ez a menüpont, mert először hagyta, hogy kiválasszam az én nyomtatómat. Bár nem vagyok nagy tech zseni, de én is könnyen ki tudtam deríteni, hogy milyen típusú a nyomtatóm. Egyszerűen csak ránéztem az elején lévő feliratra. (Bár lehet, hogy néhány nyomtatónak a hátulján van ez a felirat)

Rákattintottam a nyomtatómra és már a patronoknál is voltam. Egy megnyugtató felirat köszöntött, hogy a felsorolt patronok mind kompatibilisek az én nyomtatómmal. Az volt a legnagyobb félelmem, hogy rossz patront választok ki, megvásárolom, aztán nem fog működni. Szerencsére azzal, hogy kiválaszthattam az elején, hogy milyen nyomtatóm van, sokkal könnyebb lett a dolgom.

Kikerestem azt, ami számomra a legkedvezőbb volt. Az ismertető oldalán még pár információt tudtam meg a patronról, mint például a kiszerelés fajtáját és a garancia idejét. Igen, garancia is volt rájuk, ami nagyon pozitívan hatott rám. Tudja mindenki, hogy a nyomtatóknál nem mindig jönnek össze a dolgok úgy, ahogy kéne nekik. Ilyen esetekre megnyugtató, ha van az embernek garanciája a termékekre.

Ez a patron jelenleg akciós volt és még ingyenes is volt a kiszállítás rá. Két legyet egy csapásra! Behelyeztem a kosaramba. Kicsit trükkös lehet internet-analfabéták számára, hogy ilyenkor hova került a termék, de tudok nektek segíteni! A jobb felső sarokban kell csak rákattintani a kosár gombra és már látjuk is az összes idáig behelyezett terméket.

Innentől kezdve pedig a szokásos internetes vásárlós felület fogadott. Megadtam az email címemet, majd a szállításit. Az összes menüpont logikusan volt felépítve és nem kellett azon törnöm a fejemet, hogy milyen adatot kérnek tőlem valójában. A termék pedig rövid időn belül megérkezett és a kerti mozi meg lett mentve.