A filmekben szereplő gyönyörű arcot akarom

A hosszú hétvégét arra szántuk, hogy – tudom, most valami nagyon jó programot kellene mondanom – az igazság az, hogy egész hétvégén filmeztünk, illetve sorozatot is néztünk. De végül is az olyan vászonrajongóknak, mint amilyenek mi vagyunk, ez egy igazán jó program. Most kivételesen kevesebb magyar filmet néztünk, egymás után toltuk be a kedvenc amerikai filmjeinket. Ahogy elmerültünk ebben az egész hollywoodi filmvászonban. Egyszer csak jött nekem a felismerés, hogy én a filmekben szereplő gyönyörű arcot akarom magamnak, és kész, vége, pont, nekem is az kell. Nem azért, mintha olyan brutálisan vészes lenne az arcom, de azért már érződik a változás rajta, szemmel is látom már.

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest - 25 év tapasztalat!

Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat!

Most már így harminc felett azért lehet érezni az arcon lévő változásokat. Így filmnézés közben azon kaptam magamat, hogy telefont nyomkodva olvasgattam a lehetőségek után. Így találtam meg Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész Budapest – 25 év tapasztalat! névvel ellátott weboldalát. Bármilyen szakembert is választok, szeretem jobban megismerni őket a döntés előtt, így első körben utána néztem a sebész orvosnak. Dr. Kelemen Ottóról olvastam, hogy már 38 éve van a pályán, amiből több mint 25 éve foglalkozik plasztikai sebészettel. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, és számos média megjelenése volt már, illetve folyamatosan képzi magát, ami nagyon pozitív, hiszen az egészségügy területén folyamatosan képben kell lenni az újdonságokkal. Még nem tudtam pontosan, hogy mit is akarok, de abban már biztos voltam, hogy ő az, akit keresek.

Először a blogban néztem szét, amit nagyon is jól tettem, hiszen találtam egy olyan cikket, ami az arcfiatalításról szól. Ebben a cikkben nagyon részletesen el vannak magyarázva a különböző arcfiatalító kezelések és beavatkozások, egyaránt van szó az arcot, a nyakat, a dekoltázst és a kézfiatalítását érintő kezelésekről, beavatkozásokról. Így itt olvastam először a botox kezelésekről, a hialuronsavas feltöltések előnyeiről és eredményeiről a finomszálas kezelésekről, a saját zsírtöltéssel végzett volumetrikus rejuvenációról és még számtalan olyan kezelésről, amit most így vissza sem tudnék mondani fejből, de mindegyik meg van említve a blogban, le is van írva, hogy milyen eredményre lehet számítani, a kezelési idő pontosan mennyi és a tartóssága átlagosan mennyi idő.

A saját zsírtöltéssel végzett kezelés volt az, amire leginkább megcsillant a szemem. Ezt nem éreztem olyan nagyon megterhelő kezelésnek, és úgy tűnt, mivel még nem lóg a bőröm, ez lesz az, ami a legjobb megoldás számomra, így még a műtétek menüpontban tovább keresgéltem ezzel kapcsolatos információkat. Végül pedig ebben a menüpontban az arcplasztikán belül találtam meg ezt a fajta arcplasztikát, amit liposoft arcplasztikának neveznek. Ez egy olyan kezelés, ahol nincs szükség metszésre, egyszerűen saját zsírszövettel töltik vissza a területet, aminek, azt írták, hogy akár a 70-80%-a is épségben marad, és évekig meg fogja tartani azt a formáját, amit a kezelés után kihoz.

Az oldalon keresztül akár online is lehet időpontot foglalni, de találtam egy telefonszámot is, amit fel lehet hívni. Megnéztem az elérhetőségek menüpontot is, ahol láttam, hogy a rendelési idő hétfőn 8-tól 16-ig van, szerdán 14-től 18-ig, csütörtökön 9-től 16-ig, pénteken pedig igény esetén, vagyis csak kedden vannak zárva. Itt a budapesti Kelemed Plasztikába járó betegellátás és műtétek helyi érzéstelenítése is történik. Van egy pécsi címük is, ahol pénteken van tíztől háromig a rendelési idő. Ezen kívül pedig egy másik pesti cím is meg volt adva, ahol az egynapos sebészeti beavatkozásokat, valamint az altatásban végzett műtéteket hajtják végre. Ezek rendszerint keddi napokon történnek, tehát ezért van zárva a rendelő, és ezért nincs rendelési idő keddenként, hiszen akkor foglalkoznak a műtétekkel. Nagyon tetszik, hogy ez ennyire szervezetten van megoldva, így biztos vagyok benne, hogy a kezelések során is hasonlóan szervezettségre számíthatok.

Nem kimondottan gondolkodtam ezen korábban, de most annyira éreztem a késztetést, és mivel a megoldás is gyorsan meg lett a problémámra, így azt gondolom, ideje belevágnom!